Layan Lagu Dulu....

Assalamualaikum....Mmuahhhhhh...Mmuuahhhhh.....dulu
kat pipi kiri n pipi kanan....kowang.....
ape mcm dah kena kiss kan...karang kiky tengah 
serabut nie...bb bosan..n tak ade nak di buat...

N Kiky time serabut nie...ape lagi 
dengar lagu lah...n lagu yg kiky dengar nie 
tajuk dia Jambu penyayi dia Kumpulan Matta...
n lagu nie kira baru feame lah kat indonesia...
mesti kowng hairan kan..nape kiky tahu lak..
bb lagu nie...kiky dengar time kiky bercuti2
kat Indonesia bulan lalu...
n kira lagu 2 top kat Indonesia lah...


Nak tak lirik tak lirik lagu jambu n video ea
kalau kowang tak nak..kiky nak juga bgi kowng 
tgok hehehe.... nie  lirik ea....
                                




Memang lidah tak bertulang

Lain di mulut lain di hati
Seperti kau yang tak pernah bisa
Ku percaya lagi

Mulutmu bilang A, hatimu bilang B

Lebih baik ku tinggalin kamu

Jambu janji-janjimu janji busuk busuk busuk busuknya

Janji-janjimu janji palsu
Takkan ku percaya akan semua janjimu

Jambu janji-janjimu janji busuk busuk busuk busuknya

Janji-janjimu janji palsu
Takkan ku percaya akan semua janjimu

Dasar kau jambu, janjimu busuk

Mulutmu bilang, hatimu bilang
Dasar kau jambu, janjimu busuk
Lebih baik ku tinggalin kamu

Jambu janji-janjimu janji busuk busuk busuk busuknya

Janji-janjimu janji palsu
Takkan ku percaya akan semua janjimu

Jambu janji-janjimu janji busuk busuk busuk busuknya

Janji-janjimu janji palsu
Takkan ku percaya akan semua janjimu

Ooo Jambu janji-janjimu janji busuk busuk busuk busuknya

Janji-janjimu janji palsu
Takkan ku percaya akan semua janjimu

Yang Nie Video...layannnnnn..:)






Ape2 hal pun lagu nie memg best lah....
buat lelaki2...memg kowng kena hayati lah lirik lagu
nie....huhuhuhuhu
Dada...U All....

2 comments:

  1. alamak.. saya ni buta musik la.. xtau lak pasal musik2 ne.. hehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum..
Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini
Satu Comment Pun Kira Ok Sudah (^_*)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...