3 Rahsia Lelaki Yang Wanita Harus Tahu?


1  .Kenapa lelaki selalau kata nak telefon tapi takde pun?

Bila dia call maksudnya dia ambil berat,dia cintakan anda,inilah biasannya definisi
cinta bagi wanita dalam hal ini.

Definisi lelaki pulak,bila aku kerja kuat dan ada pendapatn yg setabil.aku,pasangan dan
keluarga aku akan hidup dengan selesa.semua ini sebab aku sayang,cinta dan ambil berat.

Kalau dia tak call pada masa yg dijanjikan.mungkin dia sibuk,terlupa atau anda boleh tuduh/
kata atau rasa anda seolah2 tak penting dalam hidup dia.Namun itu TIDAK
bermakna dia tak cintakan anda!




2.   Lelaki tak suka bersikap seperti seorang ibu.

Jangan layan lelaki macam budak kecik.jaga semua keperlaun dia hinngah ke perkara yg kecil2.
banyak benda yg dia boleh buat sendiri dan anda/perlu memberi sokongan 
untuknya melakukan sendiri.

Lelaki TAK perlukan seorang lagi ibu! Kalau anda bersikap seolah2 ibu yg menjaga
segalahnya untuk dia,percayalah dia akan mula mencari cinta yg lain.



3.  Perasaan harga diri lelaki antaranya datang dari kejayaannya dalam karier apa yg
diusahakan.

Oleh itu.amat penting anda memberikan masa,pulang dan ruang dia bercakap tentang kejayaan
dalam hidupnya,walaupun boring la pulak anda mendengarnya.Adanya anda sebagai seorang 
pendengar yg baik pada masa itu adalah satu signal yg menyatakan
kepadanya bahawa: Anda adalah seorang yg mengambil berat.perihatin,seorang yg boleh
berkongsi hidup bersama dirinya.seorang yg boleh diharapkan,anda seorang yg amat
pengasih dan dia pasti selesa dan suka bersama anda!



2 comments:

  1. lagi satu..org lelaki x suka di kongkong dan perempuan yg kuat cemburu taw

    ReplyDelete

Assalamualaikum..
Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini
Satu Comment Pun Kira Ok Sudah (^_*)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...